Помилваха 14 митничари, взели 500 хил. $ рушвет – с видео

2

митничариОколо 14 гранични полицаи на КПП – Капитан Андреево бяха разкрити в корупция, след подаден сигнал от турски гражданин. На месец си докарвали по 500 000 долара само от рушвети. Служителите на пункта изнудвали превозвачите да си плащат, а ако последните откажели, не ги пускали да минат границата с дни. В крайна сметка 10 от задържаните полицаи митничартрябваше да платят 3 000 лв. парична гаранция, а другите 4 – ма измамници се разминаха с два бона.
Шофьорите на тирове открито признават, че всеки път щом преминавали през пункта, били длъжни да дават на униформените по 10 – 20 долара. Ако не се съгласели, рушветчиите отказвали да бият печати в международните паспорти. В края на всяка смяна, полицаите давали събраните пари на своя началник и вземали 30% от общата

Отбор юнаци
Отбор юнаци

сума. За едно денонощие припечелвали около 20 000 долара. Смешното в случая е, че част от граничните са имали награди за безупречно поведение, след като на няколко пъти категорично отказвали да вземат подкупи. Корумпираните служители твърдят, че са набедени и не са извършвали незаконни дейности. Твърдят, че думите на шофьорите са измислица.

Толкова за манталитета на родните митничари! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не разбрах само къде са митничарите. В статията се пише за служители на гранична полиция. Те са митничари толкова, колкото аз съм астронавт.

  2. СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ СЕ КАЗВАТ МАФИОТИ ОТ ШАЙКАТА ГЕРБ НА БОРИСОВ ПОЖАРНИКАРЯ ТЕ СА КОРУПЦИЯТА ЗАТОВА ВСИЧКИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ СА НА СВОБОДА ГЕРБ ИМ ДАВА СВОБОДАТА ЗА ДА МЪЛЧАТ ТАКА РАБОТИ ЗАВИСИМАТА ОТ ГЕРБ СЪДЕБНА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *