Половината „Мис“-ки у нас заработват като проститутки!- разследване на skandalno.net- с видео

7

prost1В продължението на разследването си от преди седмица, skandalno.net се добра до нови скандални и шокиращи факти от секс бизнеса с манекенки, фолк певици и прочие моделки. Проучването ни, с кодово име „Вип-проститутки на прицел”, установи следното:
Повече от половината притежателки на титли Мис, Мисис и много телевизионни водещи припечелват като компаньонки. Тарифите им се определят не толкова от външността, колкото от това доколко са популярни и спрягани по вестниците. Най-ниската сума за час секс с манекенка е 80 лв. И може да удари в таван от 5 хил. евро на нощ, ако момичето е топ модел или някаква Мис-ка. Най-високо в бизнеса със свежа плът се ценят притежателките на приза „Мис България”. Има цял рояк презадоволени бизнесмени, които за една нощ с такава дама са готови да цакат 10 бона. Но въпреки парите си, не всеки богаташ-мераклия може да се добере до лелеяното Вип-агнешко. Офертите минавали по сложна схема, през посредници- най-често секретарки на модни къщи. Впоследствие се одобрявали от собствениците и самата манекенка… И едва когато кандидатът бъде одобрен и от тях, момичето заминава за секс-рандевуто с клиента. Единствената Мис-ка, която категорично

Само Антония Петрова отказвала съблазнителните оферти за платен секс!
Само Антония Петрова отказвала съблазнителните оферти за платен секс!
отказва секс-оферти в момента била настоящата Мис България, Антония Петрова. Малко по-ниски били секс-тарифите на носителките на различни регионални еротични призове, като Мис секси дупе- Петрич или Мис мокра фланелка Добрич. Такива дами се котирали между богаташите в провинцията на тарифи между 1500 и 3000 лв. Особено модерно станало напоследък да се съберат няколко приятели-бизнесмени и да си поръчат 3-4 Вип-момичета с консумация. Обикновено мястото на срещите им за такива Вип-оргии е в друга държава, далеч от очите и ушите на съпругите- Италия, Гърция и Швейцария. Най-нииско във Вип-средите се котират телевизионните водещи на разните игри от типа- „обади се по телефона, познай думичката и спечели”. Въпросните момичета се харчели като топъл хляб на тарифи от 500 до 1000 лв. Малко по-високо в йерархията откъм заплащане пък стоят фолкаджийките, чиито тарифи не падали под 3 бона. Повод за разследването ни стана вълната от разкрития и доноси срещу манекенки и топ-модели , които през последния месец заляха публичното пространство. Първа беше Теди Велинова, чиито фотоси лъснаха на рекламата на австрийски секс-клуб. Манекенката излезе от ситуация, като заяви, че просто се снимала като рекламно лице срещу заплащане, но нямала никакви контакти и взаимоотношения с въпросния бардак. След нея го отнесе плеймейтката Николета Лозанова. А няколко дни по-късно и Венета Харизанова. Голите фотоси на двете диви лъъснаха в лондонски секс-сайтове с прикрепени към тях оферти за секс. Впоследствие те също опровергаха информацията, че работят като проститутки в Англия.
И фолк-певиците са в оня бизнес- с циците! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *