Полковник от НСО: Караха ме да правя лицеви опори пред охраната на Маргините

0
Николай Марков

Бившият полковник от Националната служба за охрана Николай Марков станал жертва на жестока гавра и бил принуден да помпи лицеви опори пред охраната на сочените за владетели на престъпния свят братя Маргини. Това заяви самият той в телевизионно интервю и допълни, че в близкото минало мутрите били охранявани лично от генерал на НСО, който е на служба и в момента. Освен това, в убийството на Бай Миле също били замесени служители от държавната агенция.

Според Николай Марков, повече от 1 000 души знаят кой е генералът, защитавал братята Красимир и Николай Маринови. Бившият охранител уточнява, че този човек тогава не е изпълнявал сегашната си длъжност, а е бил редовен служител. Той е категоричен, че в НСО има още много хора, които са пазели лично други знакови фигури от организираната престъпност.

НСО

„Истинският проблем е, че у нас единствената професионална охрана е тази на НСО, но кадрите на службата от години са в услуга на организираната престъпност и това продължава да е така. Дори в НСО има човек, който е пряко замесен в търговията с цигари в огромни размери. Това е един вид банка за кадри на мафията” – заявява Марков.

Полковникът разкрива и как е бил уволнен от работа през 2008 г., защото си позволил да информира президента Първанов за нередности в службата чрез официално писмо. Тогава бил привикан от държавния глава, който го попитал в пряк текст дали си дава сметка за последствията върху самия него от тези разкрития. След това за Марков започнали проблемите и той бил изправен пред съда по седем обвинения по Наказателния кодекс.

„Те се постараха да направят страхотен фарс и дори ми повдигнаха обвинение, че съм се опитал да убия генерал Стоян Томчев със служебното си оръжие”

Николай Марков разкрива, че по същество е с лирична душа и най – голямата му мечта е да види България изчистена от престъпници.

„Знаете ли, аз имам лирична душа и обичам да мечтая. Мечтата ми стига дотам, че искам да видя държавата веднъж завинаги прочистена от комунистически престъпници. Тези хора са престъпници, извършвали престъпления по служба. Докато тези неща не станат ясни на обществото, България никога няма да се раздели със своето минало” – завършва Николай Марков и добавя, че не се страхува за живота си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=5iJhNrlTdcw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *