Полицията ни пробутва убиец менте! За 50 бона Симеон Йосифов е поел вината за убитото момче в Катуница- Ангел Петров

2
Симеон Йосифов
Симеон Йосифов

Задържаният за убийството на 19-годишното момче в Катуница водач на оранжевия бус „Форд Транзит” Симеон Йосифов е поел чужда вина, за да излезе сух от блатото истинският наемен убиец на Кирил Рашков. Цар Киро за пореден път доказа, че е Бог на ментето и създаде псевдо убиец, който да потули подобаващо случая. Многократно хора от Катуница станали неволни свидетели на кървавото убийство на Ангел Петров заявиха, че 55 годишният Симеон не е човекът прегазил момчето. На този факт обаче полицията не  обърна никакво внимание, за тях бе важно да имат задържан човек независимо, дали той е истинският извършител.

Самият Петър Георгиев, който оцеля по чудо след като също бе блъснат съвсем целенасочено от мерцедес с английска регистрация в трагичния ден сподели, че цар Киро отново ни прави на балъци. Оранжевият бус, предвожан от незнаен водач убива и влачи пред очите му неговия приятел Ангел Петров. Петър недвусмислено заяви : „ Видях лицето на човека, видяха го и много други! Няма нищо общо с този, който докараха в съда’’.

цар Киро
цар Киро

Мълвата сочи, че убиецът менте Симеон Йосифов е поел вината за кръвожадното убийство, защото  са го притиснали до стената лихвари от кв. „Столипиново”. Всеизвестно е, че ромските тарикати в пловдивския квартал са верни слуги на цар  Киро. Според запознати килъра менте и без друго имал 10 хил. лева дълг към лихварите на Киро. Мургавите му събратя му обещали още 40 хил лева, за да каже, че именно той е шофирал буса- убиец. Слугите на цар Киро разяснили на Симеон, че ще го извадят от затвора максимум след  2-3 години.  В обещанията си към наивния и подплашен Симеон Йосифов хората на Кирил Рашков отишли и по далече. Лихварите от „Столипиново” гарантирали на изкупителната жертва, че ще лежи в килия лукс с телевизор и дори човек, който да се грижи да се чувства добре на топло.

Освен това за жителите на Катуница е недопустимо, че арестуваха внука на цар Киро само за заплаха за убийство срещу чичото на убитото момче. За цяла България отдавна стана ясно, че на 20 септември Кирчо младши е публикувал на личната си страница във фейсбук : „Който ме мрази, ще бъде сгазен!”. Този факт недвусмислено потвърждава, че убийството на 19 годишното момче е планиран терористичен акт и то не от някой друг, а от фамилията Рашкови. Цяла България вече пламна! Непрекъснато в страната се разгарят нови и нови етнически конфликти, какво още трябва да се случи, за да се сетят най – накрая органите на властта, че 2+ 2= 4 и потърсят сметка за всички криминални престъпления на клана Рашкови.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. По начало беше ясно, че мазния циганин ще се отърве защото има парички, както се казва каквото не става с пари става с много пари.бих казал на Бойко да си приготви още чували за трупове

  2. Е тоя да влиза на топло щото не е невинен но всички от цар Кировите да се поръчат за почистване..До един от цара и царицата та до последното семе царско вкиснало на тия от родата !!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *