Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Полицейски шеф: Цветанов ръководеше цялата контрабанда

Парите използвани за купуване на цигански гласове

Димитър Иванов

Димитър Иванов

Бившият началник на отдел към VІ-о управление на ДС Димитър Иванов заяви категорично по телевизията, че ексминистърът на МВР Цветан Цветанов е бил в основата на контрабандата у нас, докато ГЕРБ държаха юздите на властта.

„Контрабанда е имало и ще има винаги, но това у нас не е класическият тип. Няма абсолютно никакво значение, кой е началник на митниците в дадения момент – системата е разработена толкова добре, че може съвсем спокойно да си действа сама. В правителството на ГЕРБ Цветанов бе човекът, стоящ в основата на контрабандата”, заяви Иванов.

Той обясни, че за съжаление съществуват и неконтролирани канали, при които България е използвана само за транзитна зона за различни незаконни субстанции. Казано с други думи, тук под нечия могъща закрила се е извършвало разпределение на дрога и други противозаконни стоки.

Борисов и Цветанов

Борисов и Цветанов ръководят наркотрафика

„Няма партия, която да не се е възползвала от контрабандата след падането на режима през 1989 година. Всички управляващи партии са вземали каквото могат да вземат, а парите обичайно са давани за купуване на циганските гласове по време на избори”, допълни Димитър Иванов.

Думите му бяха подкрепени от журналиста Христо Христов който каза, че начало на тази пагубна за държавата практика е дадено още през 60-е години на 20-и век, когато всичко това се е контролирало от Държавна сигурност. Системата е изобретена от тогавашното комунистическо ръководство на държавата и е служела като резервен вариант за обезпечаване.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=eRJ-7aN47r8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *