Полицаят заклал красивата Мария: 7 пъти я намушках неволно!

3
Убиецът Михаил Менашки
Убиецът Михаил Менашки

Ченгето – убиец накрая проговори

Обвиненият за зверското клане на красивата барманка Мария в Слънчев бряг през това лято бивш полицай Михаил Менашки най – сетне проговори, след като месеци наред не обели и дума за кървавата драма. До този момент той отказваше да се признае за съпричастен към убийството, въпреки че детективите намериха неопровержими доказателства срещу него дни след извършване на престъплението от любов.

Преди няколко дни обаче, Менашки за пръв път е решил да сподели своята версия в присъствието на адвокатите си. Пред следователите признал, че когато отивал да се срещне с Мария имал в себе си нож и с нея действително се скарали. Според неговата версия убийството станало случайно и

Мария Златанова
Мария Златанова

 7 пъти я намушкал неволно

Юристи обясняват, че това е хитър ход на неговата защита, с който се цели получаването на по – лека присъда. Защото ако се докаже, че наистина деянието е извършено по невнимание, то ще се таксува по – леко, а не като предумишлено убийство. Специалистите обаче коментират, че ще му е много трудно да убеди магистратите, че по невнимание я е надупчил цели 7 пъти и ако те приемат това твърдение, то тяхната работа също ще трябва да бъде подложена на полицейско разследване.

Хора от вътрешното министерство разкриха, че тези обяснения на Михаил Менашки са част от заключителните действия на следствието по предварителното производство за клането на красивата Мария. Припомняме, че арестуваният за деянието е в ареста от около четири месеца. Преди няколко седмици пък направи опит да смекчи магистратите, като се разплака в залата с твърдението, че трябва да се грижи за настоящата си приятелка Маргарита, която е в тежък шок и с психични проблеми.

В началото на септември цяла България бе потресена от най – тъжната любовна драма на тази година. Тогава хубавата барманка Мария Златанова бе зверски убита, докато си тръгвала от работа. Органите бързо надушиха следите на извършителя и арестуваха нейния познат Михаил Менашки. По време на следствените действия стана ясно, че кръволокът искал интимна близост с красавицата, но тя го отрязала и с това предизвикала гнева му. Полудял от ревност и любов, експолицаят тотално превъртял и я заклал за отмъщение.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. До кога ще ни правят на зомбита! Има една приказка за една жена, която била малко бременна! За този човек,който срами пагона – дълъг престой в затвора, без да му се намалява срока на престоя!!!!!!!!!!!!!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *