Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Полицаят- убиец от Ловеч заплашвал друго момиче в Плевен

Полицаят Иво Маринов, който застреля Ивелина Георгиева в Ловеч рано сутринта в събота пред дискотеката, преди време заплашвал друго момиче. През 2009 година той работил в плевенската полиция и имал приятелка. Бил толкова ревнив и обсебващ и следял всяка нейна стъпка, че момичето подало оплакване в полицията, че е получило заплахи за убийство и заливане със сярна киселина.

 Преписката е била в Районна прокуратура Ловеч, а копие от нея е отлежавало в отдел „Вътрешна сигурност“ на МВР. Въпреки това началниците на Иво не са му направили психотест, само са го преместили в охранителна полиция, но той останал да работи в системата. Той не убил Ивелина в състояние на афект, а дни наред я дебнал, за да намери сгоден случай да стреля. След като я убил, насочил пистолета си и към свидетеля на престъплението, нейния придружител, но патроните били свършили. Така придружителят се отървал. Младата жена била убита още с първия куршум, но убиецът продължавал да стреля от упор. От тялото й са извадени пет куршума, шестият попаднал извън нея.

Потребители коментираха, че това е поведение на психопат. Момичето ненапразно си изтрило профила от Фейсбук заради него и казало на приятелки, че се страхува. Стотици възмутени форумци попитаха как полицията държи на работа човек, който вече е заплашвал с убийство и на всичкото отгоре са му поверили оръжие. Те припомниха, че това е второ убийство, извършено от порицай през последните две седмици. Първото беше в Слънчев бряг. Нека Цветанов провери душевното здраве на подчинените си, защото всички се страхуваме вече, че около нас дебнат добре въоръжени униформени убийци, настояват потребителите. Междувременно стана ясно, че полицаят преследвал още четири момичета, извън жертвата с цел секс.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *