Полицаят – убиец очаква доживотна присъда заради клането в Слънчев бряг

2
Михаил Менашки

Магистратите днес повдигнаха обвинение срещу бившият полицай Михаил Менашки, който закла експриятелката си Мария Златанова по особено мъчителен начин в Слънчев бряг. Авторът на кървавата драма че бъде съден по чл. 116 от Наказателния кодекс, който предвижда от двадесет до тридесет години затвор, или доживотна присъда.

Менашки бе закаран в следствения арест, а според запознати, срещу него са набрани огромен и достатъчен брой доказателства, които го уличават като съпричастен към кървавото клане.

Мария Златанова

Според основните версии на детективите, ревността между двамата е причина за драматичния край на тази любовна история. Следователите обаче уточняват, че убиецът не е изпитвал ревност, а той самият е имал непрекъснати скандали от страна на постоянната си приятелка, която го подозирала в сексуална връзка с жертвата.

Нарязаният приятел на Мария – футболистът Симеон Куминчев, все още е в болницата, където се възстановява. По всяка вероятност 18 годишният младеж ще бъде пуснат без опасност за живота до края на тази седмица. Специалисти и близки обаче се притесняват най – вече от последствията върху психиката на младия човек.

Припомняме, че Менашки уби барманката Мария Златанова в нощта на 1 срещу 2 септември. Той я изненада в джипа на приятеля й Симеон, след което я прободе близо десет пъти с нож. Фатален се оказва удар, попаднал право в сърцето.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *