Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Полицаят помагал на „Наглите“ разкрил убиецът на сестрите Белнейски

nagli1Част от бандата на „Наглите” е бил и полицаят Йордан Костов. Опандизените му другари без колебание го издадоха и сега пропадналото ченге ще им прави компания в затвора.

Най-забележителното в биографията на Костов е разкриването на убиеца на сестрите Белнейски. Срещу цигари и право на телефон, полицаят накарал затворникът в килията на Лазар Колев, да му снася информация. Освен това обещал на пропелия затворник, че ако даде показания, ще му издейства свободата. Макар и чрез незаконни методи, Йордан Костов събрал ценна информация, която довела до повдигането

Сестри Белнейски

Сестри Белнейски

на обвинения срещу убиецът на сестрите- Лазар Колев.

В актива си ченгето има още доста разкрити случаи. Това му донесло славата на голям професионалист сред колегите му. Но винаги чрез подкупване на затворници с телефонни апарати, цигари и храна е постигал добрите резултати в работата си.

Бившият полицай обаче вечно се оплаквал, че няма пари. Той бил страстен хазартаджия, но късметът никога не бил с него: На рулетка именно изгубил всичките си пари и спестявания. Порокът му влошил отношенията с жена му, което допълнително тревожело Костов. Затънал в дългове, той лесно се

Майки на безследно изчезнали в Добрич

Майки на безследно изчезнали в Добрич

съгласил да съдейства на бандата за отвличания.

Междувременно, след като стана ясно, че униформеният е работил известно време(97- 98) в Добрич, роднини на безследно изчезнали обвиниха Костов. В този период 15 души мистеризно са се изпарили, без повече да се чуе нещо за тях. В момента се разследва дали Костов има връзка със случаите. Засега се знае, че той се е познавал с две момичета, които оттогава са в неизвестност.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *