Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Полицаи по гащи дебнат по морето

Най-новата униформа на полицаите, командировани по морето, са бански или шорти. За да следят за пияни чужденци по плажа или крадци, те лягали на пясъка и се правели на безгрижни почиващи.

Но в същото време бдително бройкали обстановката. Сливайки се с тълпата, виждали и чували много неща, дори къде може да си намериш дрога. Голите блюстители на реда вече предотвратили доста кражби и заловили крими проявнени, научавайки за поредния им удар. Но понякога и проявявали добро сърце.

Точно към уж скучаещ полицай по бански се приближила още по-скучаеща хубава дама. Тя опънала сластни телеса под носа му, а после му предложила секс срещу пари. Полицаят се поколебал дали да не иде с нея и да я закопчее извън погледа на плажуващите, но решил да я пита защо е избрала тази професия. Ти педераст ли си? – свила носле тя, а после въздъхнала. Щом не си от моя контингент ще ти кажа.

 Мъжът ми замина да работи в чужбина, аз съм без работа. Не праща пари, а имаме две деца. Как да ги храня, като няма работа? В момента съм ги оставила при мама и й пращам всичко, което заработя. След това станала и тръгнала уморено да си търси други клиенти. Полицаят я погледнал замислени и се отказал да я прибере на топло.

 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Полицаи по гащи дебнат по морето

  1. вип Отговор

    24.06.2012 в 14:00

    Това не е от вчера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *