Полицаи накарали затворник да плува с белезници

0
Полицаи заплашват затворник с трион

Служителите на реда завели затворник до езеро, след което го попитали ако го хвърлят дали ще може да плува.

Затворникът Иван Йотов е арестуван за убийство. След като ченгетата го завели до езерото те допрели трион до гърлото му  с цел да получат информация за убийството. За да се спаси  Йотов признава за убийство, което не е извършил. Осъден е на 18 години затвор, от  които той е излежал едва 7.

Преди  години Иван  се явява  в съда в Плевен на дело. Преди това, обаче  решава да отиде на гости на Васко,  с когото се познават от 20 години.  Гости на Васко са и неговия съсед  Цецо с любовницата си и  други негови познати. На път за своя приятел Йотов взема бутилка вино, а след известно време любовницата купува  още алкохол.  Иван изпива няколко грама коняк и отива на делото. След приключване на делото отново се връща в дома на своя приятел Васко.

Затворник плува с белезници

Минават няколко дни и Иван Йотов е арестуван. В показанията си   Васко твърди, че Иван е убил един от гостите на име Александър.  Всички  следи насочва към Иван.

Майката на Йотов получава обаждане по телефона, в което е заплашена да остави нещата така. Въпреки заплахите родителката на Иван не се отказва. Тя разбира, че виновникът за убийството е друг.  Открива, че жертвата е убита от  мъж, който преди това е пребил Александър.  Въпреки това обаче съдът отказва да издирва истинския виновник за убийството.

През годините затворникът  иска да се яви на детектора на лъжата, но му е отказано, защото държавата нямало да плаща 150 лв. за него.

Прокурор Иво Йолов категорично заявява, че  делото няма да се възобнови, тъй като няма нови доказателства.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *