Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Политици: Едва ли има някой, който да не разпознае Б.Б., Ц.Ц. и И.Ф. от скандалното тефтерче

тефтерчеЕдва ли някой е толкова късопаметен или малоумен, та да не може да се сети на кого принадлежат инициалите И.Ф., Б.Б. и Ц.Ц.

Това каза под формата на шега и с усмивка депутатът от „Коалиция за България“ Димитър Горов в ефира на БНТ по повод отбелязаните инициали в тефтерчето на шефа на комисията за конфликт на интереси – Филип Златанов. На всеки му е ясно, че това са имената на тримата основни фактора в  управляващата доскоро партия ГЕРБ. И точно това тефтерче е точният показател за начина на управление през последните години. Нареждания отгоре, еднолични решения, игра с човешки съдби, хвърляне на един на вълците, за да се прикрие друг и оставяне на наши хора да управляват и правят бизнес за сметка на други.

Комисията на Златанов е имала чудесната възможност да опропастява политически кариери, да мачка бизнеса или да иска от него да си плаща рекет, да тормози хората дори на приципа на политическа принадлежност. Емил Димитров депутатА това, че Златанов не помни какво си бил записвал, звучи повече от смешно, коментира депутатът. Далеч по-остър беше ексдепутатът Емил Димитров. Той каза, че отдавна е предупредил, че се намира в опасност, че срещу него се води разработка и активно мероприятие и сега в тефтерчето е записано точно това.  Ясно се вижда какво пише срещу моето име. Да се отърват от мен. Но аз разбрах опасността навреме и изпратих семейството си в чужбина, защото това са страшни хора и от тях всичко мога да очаквам, допълни Димитров. По свои канали разбрах, че се готвят да ме хвърлят на лъвовете, ако не съм послушен, а аз не мога да бъда послушко. Затова и се застраховах.

Виждате, че и за Мирослав Найденов е отбелязано същото. Ненапразно той отиде в Германия и изповяда това, което знае пред немски нотариус и адвокат. Така също се застрахова, че ще съсипят само него, но няма да могат да му посегнат физически, а също и на семейството му. Отдавна говорих, че Искра Фидосова е сивият кардинал в ГЕРБ и всичко става по нейна поръчка, съгласувано с другите двама.  Сега най-после думите ми се потвърдиха черно на бяло. Кошмарно е да живееш в страна, в която кадруват и решават съдби точно с такива тефтерчета, допълни той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *