Политическо лоби пази собственик на скъпи столични бардаци

2

bardakskandalno.net Има един скрит играч в бизнеса с бардаци в София. Името му обаче обикновено се премълчава, а се тикат на общественото внимание Алексей Петров ( след ареста му) и братята Маргини. Не са случайни недомлъвките, защото човекът има силно политическо лоби. Skandalno.net обаче не се притеснява да го разкрие- Камен Червеняков. Да, роднина е точно на Младен Червеняков от БСП.

Бизнесменът с „червена” опека е собственик на стриптийз клубовете „Фетиш” на Витошка и „Табу”- на метри от Парламента. За простосмъртните посетители това са скъпи заведения, предлагащи еротични танцьорки. За отбраната клиентела обаче удоволствията са далеч повече и още по-скъпи. Политици, магистрати, бизнесмени и ъндърграунд фигури се възползват от sex11допълнителните екстри – платени секс услуги. Цените варират от 300 до 2000 евро, в зависимост от желанията на клиента.

Камен Червеняков обаче разпростира бизнеса си и извън пределите на България. В Испания. Прези седем години на Иберийския полуостров се развихри истински скандал с ареста на син на български политик от тогавашното мнозинство НДСВ. Младокът Владимир Илчев, наследникът на Станимир Илчев, е заловен при спецакция на испанската полиция за сводничество. В тамошната преса случаят се раздухва. За шеф на разбития канал за трафик на проститутки се посочва Камен. Т. ( в испанския бащиното име е по-важно от фамилията). Второто име на Камен Червеняков е Тодоров. В България скандалът като че ли малко се позатули, пък и Илчев го пуснаха. За тартора му нямаше последствия.

Клубовете на Червеняков са основни конкуренти на „октоподските”. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ТОЛКОВА СТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ ИСТИНАТА, ЧЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ САМОУБИЕТЕ. АКО ЧОВЕКЪТ СЕ КАЗВАШЕ ИВАНОВ, С КОЙ ПОЛИТИК ИЛИ ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК ЩЯХТЕ ДА ГО СВЪРЖЕТЕ.И БИЗНЕСЪТ МУ НЕ СЕ ПРОСТИРА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!!!! АМА ИЗОБЩО!!!! А МЛАДИЯТ ИЛЧЕВ ГО ПУСНАХА ОТ ИСПАНИЯ, ЗАЩОТО УСТАНОВИХА, ЧЕ Е НЕВИНЕН И ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВАШЕ КОЙ Е БАЩА МУ.

  2. Моля Ви в нужда съм. Откривам нов публичен дом в квартал Изток. Гарантирам абсолютна дискретност. Момичета и момчета от 13, 14 годишни до 60 годишни. Анита Миладинова и Александър Миладинов. Адрес: ул. Чалз Дарвин 26, ет.2., блок. Тел.: 02/ 8704258

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *