Поли Генова страда – гаджето я изоставило, докато била в „Академията“

0

Поли Генова страдаГаджето на Поли Генова – Вернер, най-брутално я изостави, без да й даде никакви обяснения. „За последно го видях преди месец и половина, когато дойде в „Академията“ да ме защитава в предаването и оттогава даже не ми се е обаждал,“, довери с тъжен глас Поли.

Тя сподели в свое интервю, че няма идея какво се случва с мъжа, с когото деляха общ дом повече от година. Тя се прибрала триумфално с голямата награда и многото подаръци вкъщи, но него го нямало. Бил си събрал целия багаж и се изнесъл в неизвестна посока.

Дори не ми се обади. Той и в предаването не ми се обаждаше, не ми звънеше, въпреки че имаше това право. Даже можеше да ми идва на посещения, но не дойде, изжали се тя.

Според фенове на предаването обаче Поли нещо крие. Ако Вервер не й се е обадил, тя защо не е вдигнала телефона да го потърси? Как така няма да знае къде е? Всяка жена би пробвала да се свърже с любимия си и да поиска обяснения. Но тя не го е направила или ако го е направила, не признава истината. Не можеш да се прибереш ей така у дома, да откриеш, че голямата ти любов я няма и да си кажеш брей, че къде е този човек? Най-нормалното е да звъннеш и да попиташ какво е станало.

Певицата се прави на изоставена, но под сурдинка се говори, че докато е била в Академията е залитнала по друг известен музикант и Вернер е научил за връзката й. Затова и Поли не го търси. Първо защото е облекчена, че се е изнесъл и второ, защото вината е нейна, а не негова.

Генова заяви, че ще изпозва наградата да си направи едно голямо пътешествие по интересни курорти в света. Интересно обаче сама ли ще замине? Никой не тръгва сам на подобни екскурзии и е интересно кой ще е човекът, с когото ще сподели екзотичното си пътуване.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/l0RIv44w7HQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *