Поли Генова призна: Правих секс със Саймън от “Blue” – с видео

0

полиПоли Генова може и да не постигна успех на „Евровизия”, но пък е забила маратонец в леглото. Или поне това донася клюката. Наблюдателни папараци усетили прехвърчащи искри между нашата певица и колегата й Саймън Уеб още в Амстердам през април. Тогава обаче сексуалните им отношения все още не били факт.
Тези дни Поли Генова разкри, че е правила секс с чернокожия певец от британската бойбанда „Blue”. Свалката станала по време на конкурса в Дюселдорф. Тя признава, че въпросната вечер всички пийнали доста, тъй като имало голям купон послучай финала. На сутринта се събудила в едно легло със Саймън Уеб, като не помнела как се е озовала там.
Поли дори не поговорила с него, защото станала малко преди часа на полета, с който се завърна. От бързане дори си забравила телефона в стаята, в която оставила спящия сваляч.

Чернокожият певец бил перфектен в леглото
Чернокожият певец бил перфектен в леглото

След това се свързала с него по и-мейл, за да се разберат как да си получи телефона и се уговорили или да й го изпрати в колет, или да й го предаде лично, тъй като Поли ще ходи до Лондон по работа.
За Саймън Уеб се носят много слухове. Бил е гадже с Дани Миноуг, Лиан Кар, като втората го описва като „кунгфу легенда”. Тя открито говори за секса, който са имали и не щади суперлативи за възможностите на бившия си. Според нея той има красиво тяло, владее всякакви любовни техники, с които подлудява жените и бил неуморим любовник.

Виж секс партньора на Поли Генова, Саймън Уеб от група „Blue“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *