Поли Генова пие лекарства против оплешивяване

1
Поли Генова

Експериментаторката Поли Генова получила забрана да посещава фризьорски салон поне за две години напред, защото косата й започнала да окапва тотално. За позорното обстоятелство информираха колежки на певицата, които малко или много се радват на нещастието, сполетяло тяхната конкурентка за слава и пари.

Причина за проблемите с косопада било тоталното изтощаване на косата на Генова, която до момента на практика се появяваше почти всеки ден с различна прическа. Непрекъснатото мазане с различни химии и бои така прегорило корените, че в най – скоро време ще трябва да си нахлупи перука, ако не иска да ходи с гола глава по улиците.

Поли Генова

Особено противопоказно било така нареченото „екстремно боядисване”, което според специалистите, можело напълно да увреди естественото оперение на когото и да било. Много вредни били и непрекъснатото филиране и изправяне на косите, които също допринесли ужасно много за навлизане в критична фаза.

За да спре поголовното окапване на косата си, Поли Генова посетила поне трима специалисти, които й предписали най – различни лекарства, с чиято помощ да реши проблема. Особено неприятни били някакви огромни хапове, които певицата с мъка преглъщала и от които после силно я болял корема.

„Тя и без това казваше, че иска да участва в „Листопад”, ама сега май ще играе в „Косопад”. То бива човек да се прави на интересен, ама чак пък толкова е наистина прекалено” – злобно коментира млада изпълнителка.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Nm2s-XQA7gw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Еиии ама как им не писна да се мешат в личния живот на хората . Всеки с свойте кусури и това е

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *