Поли Генова: Не съм в депресия, ще ходя на море!

1

Не съм в депресия и всичко, което четете за мен, не е много вярно, зави Поли Генова, която напоследък се спряга като гадже на Рафи, който пък бил я изоставил.

С Рафи сме приятели, той е уникален талант и ще направя всичко възможно да му помогна, каза певицата, която ни провали на Евровизия с песента „На инат“. Блондинката каза още, че има нов мъж до себе си, но крие името му, тъй като не иска да заеме първото място в клюките в жълтите издания. Засега твърди, че връзката им е сериозна, а щастливият избраник е от музикалните среди. Не е ясно ще го вземе ли със себе си на морското пътешествие, което планира и на планната, където смята да опъне палатка.

Певицата ще атакува морския бряг с приятна компания от приятели. Обичам морето и съжалявам, че не живея там, признава изкуствената блондинка. Предпочитавм къмпинг, вместо хотел, палатка, вместо хижа. Готино ми е да живея сред природата, близо до нея, след като съм затворена през повече време в годината сред бетона. Тя се похвали, че издала новото си парче „Солени дни“, с което много се гордеела. На твърденията, че е наддала 20 килограма и се е закръглила като прасенце, тя усмихнато отговори, ами ще ме видите по бански и ще прецените. Моят кантар показва 50 килограма, а на недоброжелателите ми не мога да видя цифрата.

Главният въпрос, който стои в момента пред Поли е дали отново ще бъде в журито на втория сезон на Х фактор. Много слухове я свалят от там, а някои твърдят, че е прекалено емоционална, дори на моменти противоречаща си и заекваща при оценката на кандидатите.

Поли Генова по гащи ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SR5ui3Ef7lI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *