Поли Генова грабна сто бона от „Музикална академия“

0
Поли Генова голамаПоли Генова спечели снощи голямата награда от 100 000 лева в новото телевизионно шоу „Музикална академия”. Тя се състезаваше с бургаската певица Кичка Бодурова, която остана втора. Останалите двама просто демонстрираха участие.
Поли Генова се изкачи на  върха с подкрепата на  58 % от гласувалите зрители и огромното рамо на продуцентите, които внимателно режисираха да отпадат звезди от всички групи по равно.  През последните дни извън всичко,  Рут Колева започна унищожителна кампания срещу любимката на няколко поколения Кичка. Тя пусна нейни сценични снимки в екстравагантно облекло, стараеше са да я унизява по всякакъв начин, подиграваше се дори с формите на тялото й, макар че ако Рут и Кичка се съблекат по бански и застанат една до друга, всеки би заложил на Кичка, заради несъразмерните форми на Рут.
 Преди да бъдат обявени резултатите от гласуването в Поли Генова не издържа на напрежението и се разплака след думите на журито, когато привърши последната си песен.  Всички вече  отпаднали участници в шоуто дадоха подкрепата си за Поли, въпреки че повечето от тях предпочитаха Кичка.

Иван и Андрей пък, горди от новия формат,  доказаха това, което искаха да докажат. Старите легенди си отиват и трябва да се  предпочетат младите изпълнители. Нещо, което можеше да мине без тримесечни мъки и унижения. Съвсем логично е, че старото си отива и прави път на младото, така е откакто свят светува и никой не открива топлата вода сега. 26-годишната полублондинка  бе от отбора на „актуалните звезди и любимци на сегашните  тийнейджъри. Освен стоте хиляди лева, тя получи  и други награди, сред които имаше и скутер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *