Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Похитителят на Мирослава не съжалявал, че я убил

Убийството на Мирослава било част от плана на похитителите

Убиецът на 17 – годишната Мирослава от Перник не съжалил за престъплението си, разкриват разследващите. Стойчо Стоев – Чочо им заявил, че спял спокойно след убийството. Мирослава е била обречена. Стоев признал, че планът е включвал убийството на момичето, тъй като се познавали с нея.

Стойчо Стоев – Чочо се самоуби, след като полицаите отишли с него до дома му за повторен оглед. Похитителят ги помолил да отиде до тоалетната, където е имал скрит пистолет, с който се е застрелял в главата. Самоубийството обаче не е от разкаяние, категорични са психолозите. Чочо решава да сложи край на живота, защото планът му за бързо забогатяване пропаднал.

Стойчо Стоев и съучастникът му Марио възнамерявали да искат откуп от 500 000 лева от семейството й. Тъй като обаче те не разполагат с такава колосална сума, навярно щели да ги поискат от приятеля на сестрата на Елеонора – Борислав Чолев, който наскоро получил наследство от 6 млн. лева от недвижимо имущество в Италия.

Стоев признал, че решил да отвлекат Мирослава, тъй като била най- лесната жертва. Маршрутът, по който минавала всеки ден включвал само училището и залата по таекуондо. След като похитили момичето, я принудили да се обади на майка си и да съобщи за отвличането. После я накарали да напише няколко писма до близките си. Около час и половина по- късно,

Стойчо Стоев – Чочо излизал често с Мирослава и приятелките й

Стойчо Стоев удушил собственоръчно жертвата.

Въпреки че родителите на Мирослава твърдят, че тя не се е познавала с похитителите си, истината е малко по- различна. Най- добрата приятелка на убитото момиче разказва, че от време на време Мира го водела с тях, когато излизат на кафе. Съученичката на убитото момиче се опитала да я убеди, че Чочо не изглежда добър човек и й мисли лошото, но Мирослава не я послушала.

Жертвата и палачът й най- вероятно са се запознали покрай Борислав Чонев, приятелят на сестрата на Мирослава. Стойчо работил известно време за него като охрана и личен шофьор.

След изчезването на тийнейджърката, нито Борислав, нито някой от семейството му, се обажда на майката на Мирослава. Чонев дори спрял да излиза от дома си от страх да отвлекат и него. Семейството на Борислав, което е доста известно в Перник, тъй като майка му е главен архитект на града, с нищо не се опитало да помогне за по- бързото откриване на Мирослава.

Стойчо Стоев ходел често в дома на родителите на Мирослава след отвличането. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *