Погром! Пиян полицай преби счетоводителка в училище!

0
Бивш полицай би счетоводителка в училище

Пиян до козирката бивш полицай от Пловдив преби от бой счетоводителката на хуманитарната гимназия „Св. Св. Кирил и Методий” в града днес. Произшествието станало около 15: 00 часа, а причина за насилието бил отказът на жената да даде пари побойника за още алкохол.

Когато колегите на насилника пристигнали, за да го озаптяват станало ясно, че той е син на един от зам. директорите в училището – Драго Драганов. Не е изяснено на какво основание обаче пияницата е отишъл при касиерката, за да иска пари от нея.

Бившият сержант от полицията се натряскал порядъчно по – рано през деня. В един момент най – вероятно свършил парите и решил да отиде до местоработата на баща си. Когато стигнал в елитното школо, той се устремил към кабинета на счетоводителката и решен на всичко поискал пари. Жената естествено му отказала и тогава той се нахвърлил върху нея с юмруци.

Колеги на потрошената жена споделят, че бившето ченге отдавна имало проблеми с алкохола. Именно поради това, преди около два месеца сам решил да напусне районното поделение на полицията в Пловдив. Баща му Драго Драганов навремето също бил служител в МВР, като началник на група в Икономическа полиция.

Бой между ултраси и полицаи:

http://www.youtube.com/watch?v=aYrpnxR-jTU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *