Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Погребението на Сашо Авджиев скара Алис Крайчева и Севда Шишманова

Скоротечен рак погуби Сашо Авджиев

Грозен скандал опетни паметта на починалия преди ден ти ви журналист Александър Авджиев. Близката му приятелка и колежка от БНТ Алис Крайчева обвини директно за смъртта му програмния директор на телевизията Севда Шишманова.

Алис Крайчева заяви, че Сашо Авджиев бил уволнен малко преди Нова година. Това го съсипало и според нея предизвикало трагичния му край. Ти ви легендата се зарече да зашлеви и заплюе Шишманова, ако се появи на погребението на Авджиев.

Програмната директорка на БНТ обаче отхвърли обвиненията на Крайчева и заяви, че обмисля дали да не я съди. Севда Шишманова разказа, че Александър Авджиев бил уволнен, докато тя била в болнични. След като се завърнала обаче, отново го върнала в държавната телевизия. Шишманова разкрива, че не краткото

Алис Крайчева и Сашо Авджиев са семейни приятели

уволнение притеснило журналиста, а разгласяването на принадлежността му към ДС. Авджиев бил съсипан, тъй като никога не е давал съгласието си да доносничи. Севда Шишманова признава, че цял живот ще е благодарна на колегата си, тъй като я наел на работа в БНТ преди години.

Александър Авджиев разбрал за болестта си едва през януари т. г. Отишъл на лекар заради болки в гърба, но се оказало, че има рак на белите дробове. Журналистът нямало как да бъде спасен, защото болестта била вече в последна фаза, разказват лекарите му. Последните дни преди смъртта били особено мъчителни за Авджиев. Легендарният водещ се чувствал толкова зле, че дори не говорел. За него се грижела съпругата му Емилия. Тя се надявала да го изпрати на лечение в специализирана клиника в Турция, но било прекалено късно.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *