Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Погребаха Наско от Х фактор, Ана- Мария се разплака

Ани сълзиНервите на участниците в Х фактор вече не издържат. На крачка преди финала, те започват да пеят по-фалшиво, отколкото на първите концерти. Конкуренцията е огромна, а натоварването също. 

Всяка седмица пътувам от Варна до София и обратно. Голям зор е, много губене на време и нерви, призна си Наско. И огромна умора. Това обаче не попречи на негови завистници да му сложат некролог във Фейсбук и да се изгаврят с него. Не се почувствах добре, разбира се. Кой би се почувствал, каза момчето. Но това се отрази зле не толкова на мен, колкото на родителите ми. Те наистина се шокираха и разстроиха. Не разбирам защо си направиха такава нелепа шега с мен.

Ще разбереш. Приготви се и за много по-жестоки удари от този, посъветва го менторката му Саня. Когато човек стане известен в България, тогава върху него започва да се сипе помия. И жълтите вестници са най-малкият проблем. Там можеш да прочетеш всякаква небивалица за себе си, но поне наранява само теб. По-страшни са ударите под кръста, хейтърите, подигравките, публичното унижение. Но ти си силен и ще свикнеш.

Ана- Мария Янакиева пък се разплака на сцената. Първо гласът й изневери заради огромните височини в песента, която й бяха избрали, а след това безумното творение на моделиерите, с което я бяха облекли, се уви около краката й. Вентилаторът го развяваше допълнително и се наложи момичето да седне, за да намали щетите до минимум. На малката Ана пък не й върви с тоалетите. Още на първия лайф вентилаторът вдигна кукленската й поличка и я остави по розови бикини, които лъснаха пред цяла България. Сега полата пък се оплете и влезе между краката й. Добре, че розовото шалче, заплетено в косата й, не се стовари на сцената.

Момичето се нацупи, а после започна да рони сълзи. И не обясни защо. Може би се ядосваше на себе си или на продуцентския екип.

Тази вечер ще отпадне още един и засега сред застрашените са точно Ана Мария, Нелина и Иван Радуловски.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *