Поголовни уволнения в Би Ти Ви

0

Шаш и паника цари тези дни из коридорите на Би Ти Ви. Оказаха се истина слуховете за поголовни съкращения, които от година насам витаят из националната медия. 15 % от служителите на Би Ти Ви ще загубят работата си след Нова година.

Вълната от съкращения засега ще засегне основно техническия персонал, както и сценаристите на слабо гледаеми вътрешни продукции. В централната новинарска емисия и сутрешния блок няма да има уволнения, тъй като се радват на голяма зрителска аудитория. Те са и единствените продукции на Би Ти Ви, които имат висок рейтинг. Най- гледани са предаванията на външни продуценти.

Румънските шефове от СМЕ останали възмутени от мързела на голяма част от служителите си, въпреки високите заплати. Идеята за съкращенията била на рекламния бос на медията Красимир Гергов. От СМЕ също се съгласили с него, че се

Красимир Гергов коли и беси в Би Ти Ви

налага намаляване на щаба.

Би Ти Ви все още получават най- големия дял от телевизионните реклами. Медията се хвали и че е лидер по рейтинг сред зрителите. Единствената фирма за пийпъл метрия у нас обаче е собственост на Красимир Гергов. В ти ви средите има големи съмнения, че рекламният гуру сериозно подправя резултатите, с което примамва клиенти.

Засега лицата на Би Ти Ви спасяват местата си, въпреки че ако се съди от зрителското мнение и там трябва да се направи сериозна чистка. Истината обаче е, че няма достатъчно подготвени кадри, които могат да сменят старите и досадни муцуни.

Някои от най- забавните моменти в историята на Би Ти Ви. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *