Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Подсъзнателно жените харесват възрастни мъже

Подсъзнателно жените търсят образа на бащата в своя любим

Сигурно често сте се питали, какво прави това хубаво и младо момиче с този възрастен мъж, който може да и е баща. Отговорът на този въпрос намериха учените, които отчитат, че на представителките на нежния пол им е заложено да бъдат привлечени от по – зрели и улегнали мъже. Специалистите са на мнение, че жените предпочитат по – възрастни от тях половинки основно поради две причини – еволюционна и психическа. Психолозите уточняват, че на еволюционно ниво дамите би следвало да харесват повече по – млади, жизнени и силни мъже, но в нашата реалност това съвсем не е така. Според специалистите това разминаване между правило и практика обаче е много лесно обяснимо в наше време младостта далеч не се счита за кой знае какъв плюс, много по – важно е един мъж да може да осигури спокойствие и сигурност на жената до себе си.

У нас актрисата Елен Колева е влюбена в значително по-възрастният от нея бизнесмен Александър Найденов

Освен това изначално при представителките на нежния пол водещ е майчинският инстинкт, който съвсем логично ги тласка към по – възрастни мъже. Жените участвали в проучването сами разясняват, че по –  старите представители на силния пол  вече знаят какво искат от живота и не на последно място на тях може да се разчита.

Що се отнася до емоционалния план на жената, който ги кара да предпочитат по – зрели мъже, този феномен е формулирал още Фройд, който е отчел, че жените твърде често търсят в своя любим образа на бащата и закрилата и сигурността, с която той ги е дарявал в детството.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Подсъзнателно жените харесват възрастни мъже

  1. magi Отговор

    18.06.2012 в 9:28

    Това са глупости! Погледнете успелите жени – всички те си имат по млади партньори. Жените харесват парите, власта и влиянието на по възрастните мъже Ако обаче жената е умна, кадърна и оправна сама си проправя път, а не на гърба на някой успял мъж. Естественото поведение на пенсионерките в магазина е да се лепнат на някое младо момче и да го разпитват за храни или каквото там търсят. в този мъжки свят се лансира идеята че жените харесват възрастни мъже, но истината е малко по различна….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *