„Под прикритие“ с шанс за „Еми“!

0

Българският топ сериал на БНТ- Под прикритие, може да се окаже първата родна продукция достигала до престижните награди Еми.

Изключително успешният сериал  на БНТ е номиниран за участие в ежегодните световни телевизионни награди „Еми“. Изключителен успех е, че Под прикритие е набелязан за наградите, защото  досега българска продукция не е успявала да пробие през многото високи критерии на престижната надпревара. За да стигне до финалната фаза, която ще се проведе в Ню Йорк през месец ноември, хитовият сериал ще трябва да премине през цедката на експерти от борда на наградите „Еми“ и през претенциозната многомилионна аудитория, която ще има право на глас за определяне на победителя, в социалните глобални мрежи.

Филмът ще бъде представен в категорията за „Драматичен сериал“ на 2011 година. Той ще се съревновава с десетки сериали с бюджет надвишаващ многократно този на Под прикритие. Парите, обаче явно нямат голямо значение, специално в този случай, защото преди дни продукцията замина към публиката в Северна и Южна Америка, а скоро се очаква Марто, Иво и компания да станат част и от Азиатския живот, като сериалът ще бъде озвочен на китайки и японски.

Номинациите ще бъдат обявени на 8-ми ноември като лично режисьорът Димитър Митовски ще присъства на церемонията.

 
„Под прикритие“ е сред най – гледаните продукции у нас. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *