Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Победителят в Къртицата Любо в шок след шоуто

Любо ядосанКогато и  тестът беше преминат успешно, финалистите в Къртицата Любо, Марина и Кирил влязоха в откритото  студиото, за да изчакат на  своя ред за излизане на сцената.

Скрити от камерите, актьорът и бургазлийката веднага се хвърлиха да  се прегръщат с близките си и да целуват останалите участници в играта, с които бяха станали като едно семейство. Докато по време на рекламите двамата финалисти   се смееха и се радваха, че всичко е свършило, Любо се ската зад едно пано и започна да бързо да преписва и заучава наизуст  нещо, което си беше написал по-рано на голям лист хартия. елиминации Рут ЛюбоТой не забелязваше нищо и никого около себе си, даже  не подаде ръка родителите си и приятелите си. След като накрая спря да пише, се завря в един ъгъл и започна да преговаря и да говори нещо сам на себе си. Той бе обсебен до такава степен от желанието за победата, че дори не погледна към бившата си любима Рут, която пък  опита какво ли не, за да привлече вниманието му, обаче не успя. Очите му се стрелкаха над хората, без да ги вижда и беше като зомби.

Когато тримата излязоха в ефир, той изведнъж започна да обвинява Киро, да му припомня всеки негов ход, да се хвали колко рано го е разконспирирал и да се самоизтъква. Докато скромната Марина мълчеше и се усмихваше, Любо бе като машина, която непрекъснато говори и убеждава зрителите, че е единствен подходящ за наградата.Дали бяха останали будни зрители да гласуват, или се преброиха предишните гласове, не е ясно, няма и да разберем. Доста хора от екипа се спогледаха и казаха, че май победителят ще им нужда от помощ. Превъзбуден е и си говори сам.   Психоложата на предаването Ани Владимирова пък обясни, че младият мъж е в стрес и ще му трябва помощ и време да се възстанови. Останалите играчи не разбраха какво може да те доведе до такъв стрес и такава жажда за победа, след като всички преживяха едно и също и никой не се вманячи до такава степен, че на всека цена да поиска да получи парите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *