Победата на Черната Златка – уговорена и нагласена!

0

Златка пак плачеБивш служител от екипа на Old School – компанията, която стои зад шоуто Big Brother – заяви най-отговорно пред българско списание, че победата на Златка Димитрова в риалитито била уговорена още през лятото. Той разкри, че главният редактор на Брадъра и плейметката били толкова близки, че това лято дори били заедно на море. Там и уговорили участието й и съответно взимането на наградата.

Бившият служител разказва как е ставал свидетел и на други уговорки, но специално за Златка решил да проговори, тъй като бил отвратен от държанието й, самочувствието й и размахването на каузата й в ефир. Той даже призна, че част от изцепките й не са били излъчени, понеже били просташки и съвсем щели да я сринат в очите на зрителите.

Той искрено посъветва хората пред телевизорите да не пращат смс-и, защото техните гласове нямат никакво значение. За доказателство той посочи, че от началото на предаването до края му Златка непрекъснато е била номинирана от съквартирантите за изгонване, но всеки път се е спасявала. Щом я номинират отвътре, значи имат причина. И тази тяхна причина не беше стратегическа. Играчите просто не можеха да я понасят как командори, как бърка по шкафчетата им, как им подрежда обувките за пред камерите, как ги строява, прави им забележки и не казва през целото време една свястна дума, а само хленчи за Миро.

Това би трябвало да бъде знак за зрителите и вярвам, че също са се подразнили от държанието й. Тогава няма никаква логика те да са я спасявали през цялото време. Спаси я друг – приятелят й – главен редактор, а каква е уговрката между двамата не зная и не се наемам да кажа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F3rdXjpjRBs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *