Побъркани фенки тормозят Асен Блатечки – с видео

2

blate4kiНовата звезда в „Стъклен дом” Асен Блатечки се слави като един от сексимволите на родното кино и театър. С гангстерска външност и уникален актьорски талант, бившият каратист омагьосва нежния пол. Границата между възхищението и вманиачеността обаче е тънка и Блатечки често страда от обсебени фенки , които го преследват.

Актьорът редовно се сблъсква с напористи ухажорки, които стигат и до психо тормоз в стремежа си да му направят впечатление. Един от най- умопомрачителните случаи принуждава Блатечки направо да си смени телефонния номер. Анонимна дама се обаждала всеки ден, за да му пъшка сластно в слушалката, симулирайки оргазъм. Маниачката обаче не се спряла до там. На няколко пъти изпращала и

С дъщеря си Катерина
С дъщеря си Катерина

колети в дома му, но той ги връщал без изобщо да ги отвори.

Друг път, по време на представление, жена от публиката разцепила тишината в залата с неприлично предложение към актьора. Асен Блатечки и Мария Сапунджиева играят Хамлет и Офелия. На едно място в диалога, има момент, в който датския принц пита възлюбената си : „Госпожице, мога ли да легна между коленете ви?”. Офелия отвръща : „Не, господарю”. Тогава в залата се разнася сърцераздирателния възглас на зрителка : „Между моите може”. Неудържим смях обхванал както актьорите, така и публиката.

Катерина, половинката на Асен Блатечки , обаче изобщо не ревнува от нападателните почитателки на мъжа си. Двамата са заедно от дълги години и са горди родители на малката Катерина. Асен Блатечки е изцяло отдаден на двете си любими жени и не се възползва от статута си на секссимвол, кълнат се негови близки приятели.

В „Стъклен дом“ Асен Блатечки отново играе лошо момче. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *