Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Побъркан даскал кара ученици да маструбират в час

Учителят карал децата да посещават еротични сайтове

училище свети влас

Училището в Свети Влас

Седмокласници от училище „Св. Св. Кирил и Методий” в Свети Влас били принуждавани да маструбират по време на часовете от преподавателя си по информатика и математика Николай Стратиев. През цялото време даскалът давал акъл на момченцата как да свършват правилно, а тези които стигали до самия край изпращал да се мият в тоалетната.

Момичетата карал да гледат

Интересно е, че разследването срещу преподавателя – маниак е продължило цели няколко месеца. През това време са били привиквани да дават обяснения принуждавани да участват в бруталните сцени деца, родителите им, други преподаватели и бившия вече директор на школото И. Томов.

Настоящата директорка на училището Чубрина Стефанова потвърждава ужасяващите факти:

„За огромно съжаление това е чистата истина. Когато разбрах се почувствах сякаш са ме ударили по главата. Имах възможност да прочета част от доказателствения материал. Този човек е карал дечицата да посещават порносайтове по време на час и заедно са правили такива неща, за които просто не мога да говоря, гадости… Компетентните органи да се произнесат както трябва, друго не мога да кажа”

Докато трае разследването, математикът Стратиев излиза спешно в болнични. Впоследствие е освободен, но в крайна сметка получава пет заплати, а това е цената на мълчанието му. Съответните органи би трябвало да се замислят не само върху поведението на лудия преподавател, но и върху това на лекарите пуснали го в болничен.

http://www.youtube.com/watch?v=JJvK7KHSoTo

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *