Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пловдивската удушвачка Мария излезе от затвора

Антония Матева(ляво) и Мария Дръндарова

Антония Матева(ляво) и Мария Дръндарова

Мария Дръндарова, по- известна като едната от пловдивските удушвачки, вече е на свобода. Момичето, което лежа 6,5 години в поправителния дом към Сливенския затвор за убийството на съученичката си Маргарита, живее заедно с майка си на квартира. Двете пазят в пълна тайна местонахождението си, за да не ги притесняват медиите. Майката на Мария дори е сменила фамилията си от страх да не я изгонят от работа. Единствено бащата, Тони Дръндаров, знае къде се крият бившата му съпруга и дъщеря им.

Съучастничката на Мария, Антония, беше освободена предсрочно още

Маргарита Гергененова

Маргарита Гергененова

през декември 2009. Първоначално, момичето заживя при родителите си, в същия апартамент, където на 5 март 2004 заедно с Мария удушиха приятелката си Маргарита Гергененова. После обаче следите на Антония се губят. Съседи предполагат, че сигурно е заминала в чужбина да започне на чисто.

Бащата на Мария, Тони Дръндаров, все пак направи изявление. Човекът обясни, че дъщеря му е много изплашена от външния свят и отново трябва да свикне с него. Бащата изрази притесненията си от лабилното психическо състояние на Мария. Според него, ще й трябват повече от 6 месеца, за да привикне навън.

Дръндаров твърди, че още много неща по случая така и не са били изяснени. Наприер, какво се е случило с момчетата, които Маргарита приживе обвинява в блудство. Срещу Иван Драгоев и Александър Свинаров- Сашо Масата, е заведено дело за udu6va4ki2блудство от 15- годишната Гергененова. Бащата на Мария твърди, че двете момчета са насилвали, както Маргарита, така и приятелките й, които я убиват по- късно. Иван Драгоев е добре познат на полицията квартален бандит, срещу него се водят няколко дела, а той все е на свобода. Тони Дръндаров обвинява разследващите, че не разпитали повече приятелки на момичетата. Според него, дружките им били наясно с много факти около убийството, които останали неразкрити.

Тялото на Маргарита беше открито на 9 март 2004 в таванско помещение на блок на ул. Кукуш 15. На същия адрес живее Антония Матева, в чиито дом е станало убийството. Мария и Антония обмисляли убийството месеци наред. На 5 март 2004 осъществяват плана си. Половин час двете душили Маргарита. Жертвата е изпитвала страшна агония, но яростно се борила с нападателките си. След като издъхва, Мария и Антония скриват тялото на таванското помещение, докато решат какво да го правят. Хвалят се на тяхна съученичка, която накрая ги издава на полицията.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *