Пловдивчанка с 15 кг тумор след лечение при врачки

2
Операция на тумор

Огромен тумор с тегло от 15 килограма извадиха от 39 годишна пловдивчанка лекарите на УМБАЛ „Свети Георги” при операция тези дни. След като се съвзела жената признала, че знаела за проблема от две години, но през това време ходела при ясновидки, вместо да потърси квалифицирана помощ.

Ясновидките – специалистки й препоръчали да остави туморът да расте. Псевдо диагнозата била потвърдена от няколко баятелки, всяка от които забърквала различни магически отвари, които уж щели да тушират проблема. В резултат на това, миомата достигнала рекордни размери, а потърпевшата похарчила две торби с пари, за хонорари на пишман – лечителките.

Операция на тумор

Докторите са категорични, че вместо да й помогнат, самозванците единствено сътворили още по – големи бели. Докарали жената дотам, че животът й се оказал в изключителна опасност и бил спасен само благодарение на оперативната намеса в последния момент. За да спасят живота й, се наложило да премахнат не само тумора, но и матката.

Интересното е, че непокорната пациентка не отишла в болницата по собствена воля. До последния момент се доверявала на измамниците и склонила да се прегледа при лекари едва, когато легнала на смъртно легло.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=dEqLQ4ntuow

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *