Плейметката Мартина Узунова мърсува по огромни ц*ци/ Видео + 18/

0

martina-pleymeytГорещо видео на плеймейтката Мартина Узунова цъфна  в мрежата и буквално удари в земята фаворитката Елена Кучкова . В него се*с – магьонсицата мърсува по огромни ц*ци, а кадрите във ваната определено предизвикват интереса на ценителите.

Мартина с лекота се извива, флиртува и съблазнява  екранния си партньор Dezaro, а кадрите са измъкнати  от нецензурирана версия на неговия нов клип  „Любовта е за силните“.

Чисто голата Мартина, която от време на време се появява само по пяна, като Венера във вълните  предизвика такава масова еуфория, че във Фейсбук  дори правят паралел с по*ното на Галена във ваната. И се колебаят, коя излъчва повече се*сапил.  Някои дори изрязяват силна надежда да се появят  още по-скандални сцени на плеймейтката, които скоро да видят бял свят и най-вече светът да ги види.

Вече е ясно, че не Кучкова, а  Мартина ще се превърне в новата секс икона на България, смятат ценителите на женските форми и извивки.

Скандалната Мартина Узунова предизвика взрив от козментари с твърденията си, че победителката в тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“ Елена Кучкова си е признала пред няколко от момичетата, че взимала пари на ръка за се*с услуги. Мартина твърди още, че лично  видяла как Елена Кучкова  си тръгва с един от организаторите на „Мис Плеймейт 2014“ и се качват в доста интемна близост в кола, след общата среща на всички кандидатки, която се провела в столично заведение, две седмици преди финала.

Мартина беше доста близо до победата в еротичния  конкурс, но за нея никой не беше платил и тя не се класира.  Със смелите  си разкрития обаче и с новото си  провокативно видео изглежда, че ще компенсира загубата и ще задмине по популярност съперницата си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ex8WigSUb8Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *