Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Плевенски прокурори спасили полицая – убиец още през 2009 година

Полицаят убиец Маринов

Огромен чадър от прокуратурата в Плевен предпазил от уволнение полицаят – убиец от Ловеч още през 2009 година. Това разкриха водещи медии и оповестиха, че още тогава срещу Иво Маринов е имало повече от достатъчно данни за извършвани от него престъпления.

Припомняме, че Маринов разстреля със служебното си оръжие своята приятелка Ивелина Славчева в нейния автомобил, на 15 септември тази година. През 2009 – а, срещу ченгето е имало заведена преписка от която става ясно, че е отправял сериозни заплахи срещу Мая Стоянова. Ловешкият прокурор Маринов е изказал становище, че срещу него може да се образува наказателно производство.

Ивелина Славчева

От прокуратурата в Плевен обаче не поискали да образуват преписка и с това си действие оставят Иво Маринов в редиците на МВР. Плевенските прокурори всъщност насрочват наказателно преследване, но то е образувано за неизвестен извършител. Досъдебното производство е прекратено, въпреки съмненията на Стоянова и семейството й, че извършителят е именно ченгето от Ловеч.

Историята разказва, че до свадата между Мая и Иво, двамата живеели на съпружески начала. През 2009 година обаче се сдърпват жестоко навръх рождения й ден в ловешко заведение, а полицаят буквално я смила от бой, докато другите празнуват. Бие я още няколко пъти в продължение на 5-6 дни.

Тогава Мая си идва в Плевен и заявява на ревнивия мъж, че го напуска окончателно. В следващите дни Маринов чакал в засада около нейната жилищна кооперация в Плевен и само за около 24 часа и изпраща повече от 100 съобщения чрез мобилния си телефон. Следи я и там, където работи в Плевен.

Мая си купува нова сим карта, но тогава нещата стават още по – зле. Отхвърленият полицай започва системно да тормози родителите й, предполага се, че чупи и домофонната уредба на блока. Според показанията на бащата, Мая е заплашвана със саморазправа, заливане с киселина и убийство.

От Окръжната прокуратура в Плевен са категорични, че е издаден отказ за образуване на производство срещу полицая – убиец.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Плевенски прокурори спасили полицая – убиец още през 2009 година

  1. гошо Отговор

    30.09.2012 в 9:43

    Плевенските прокурори са най-корумпираните в страната. Бог високо цар далеко. Правят си каквото си искат. Дано гл. прокурор ги вкара в правия път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *