Племенник на Поли Пантев отвлече жена и я спука от бой

0
Роднина на Поли Пантев отвлече жена

Себастиан счупил носа на гаджето си

Представящ се за близък роднина на покойния шеф на СИК Поли Пантев мъж, отвлече приятелката си и я преби жестоко, докато била в плен. За инцидента разказа потърпевшата Силвия, която е на 20 години и е студентка по бизнес и икономика.

Преди около месец, Себастиан насила я натоварил в джипа си и с мръсна газ отпрашил към къща в „Модерно предградие”. Там младата жена била държана като пленница, а през това време насилникът я почупил от бой.

Според признанията на Силвия, двамата се запознали преди около осем месеца. Запознали се романтично в някакво заведение и след размяната на първите любовни есемеси, отпуснали душите си един за друг. Всичко вървяло повече от добре, докато мъжът в един момент започнал да се държи меко казано странно.

Роднина на Поли Пантев отвлече жена

Започнал системно да я заплашва и малтретира, като явно изпитвал неистова ревност. До отвличането се стигнало, след като двамата се скарали заради това, че младата жена говорела по телефона си с други мъже. Тогава тя се опитала да прекрати отношенията си с него, но той не се отказал и продължавал да я тормози. Заплашил, че ще я застреля с пистолета си, или ще я залее с киселина.

Няколко дни след скандала, Силвия била отвлечена от паркинга на университета. Себастиан я закарал в къщата и заявил, че ще я държи под ключ цяла седмица, за да й „дойде акъла”. След това я ударил на няколко пъти в носа и след като паднала на земята започнал да я рита с всички сили.

Избавлението от затвора дошло на следващия ден, когато двамата трябвало да отидат до банката, защото момичето трябвало да направи нещо там. Тогава Силвия написала на една от банковите бланки „Момчето с мен ме притеснява” и я подала на служителя. Той обаче не реагирал въобще. Тогава тя помолила да се обади на майка си, при което агресорът усетил накъде духа вятърът и избягал.

Себастиан е арестуван и по – късно пуснат по гаранция от 5 бона. Родителите на Силвия описват побойника като „добре облечен младеж с джип” и разкриват, че се хвалел с парите си. Наляво и надясно разправял, че може да купи всеки, защото баща му щял да го снабди с достатъчно средства. Неведнъж споменавал, че е роднина на мафиотския бос Поли Пантев. Полицаите обаче разкрили, че бащата на бияча е изпаднал във финансова несъстоятелност преди две години, а преди това търгувал с хранителни стоки.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=mayu_58kCCM

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *