Плеймейтката Гентиана пукна главата на похотливец с токчето на обувката си

0

Гентиана2Плейметката Гентиана Халити била зависима от дневната си доза лекарства против нерви и депресия.

Нощната работа в клуба, в който танцувала на пилона се отразявала на съня й и на пълноценната почивка и тя прибегнала до хапчета да се успокоява. Когато обаче забравяла да ги глътне, дори шефът на клуба избягвал да застане срещу нея. Единствен можел да я укроти приятелят й.

За зла врага той не бил до нея при поредния инцидент. Гентиана слязла от кола да си почине и да се разходи из заведението, когато подпийнал клиент я щипнал по дупето. Гентиана1Тази Ганьовска постъпка я разярила и тя без много да му мисли, свалила обувката си и го праснала с токчето по главата. Текнала кръв, мъжете скочили да защитават приятеля си, а Гентиана крещяла, че е тъпак и мизерник. Наложило се дори да дойде полиция, за да усмири пияния мераклия и разбеснялата се танцьорка.

Преди месец пък певицата Джорджия се оплакала от избухливия характер на танцьорката. Тя я поканила да я снима в новия си клип, но плейметката се появила полупияна, започнала да капризничи, да издава команди, да се цупи на приготвеното за нея облекло и като връх на сладоледа, заспала на диванчето в студиото, малко преди да започнат снимките. Проблемът на момичето е, че не си знае мястото, или не иска да приеме къде се намира в социалната йерархия. На интервю по телевизията малко преди конкурса за плеймейтки, тя заяви, че твори изкуство в клуба, в който работи и нека да не я бъркат с лека жена. Може да е много добра професионалистка, но изкуство и нощен клуб в България някак не се вързват. Ако е отлична танцьорка, тя може да отиде в някоя група, в балет, пък ако иска и в операта. Някак не е целила мястото, на което предлага изкуство в най-чистия му вид, а после се сърди, че някой я бил ощипал, коментират мъже, които знаят за какво служат танцьорките по клубовете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cdiwhdcXrwM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *