Плащаш, за да участваш и печелиш в “Съдебен спор”?

2

Съдия Искра Онцова Хора от предаването  “Съдебен спор” по неделната Станция Нова посредничат при организирането на телевизионни съдебни дела, пише вестник „Контра“. “Ако ти искаш да организираш дело в шоуто срещу твой враг, съсед или неприятел, просто трябва да се свържеш с определени хора, да договорите парите и те те вкарват в график”, доверява пред репортера на жълтото издание “клиент” на известния формат в неделя сутрин. Той специално искал да заведе дело срещу свой бивш съдружник, който му отмъкнал голяма сума пари. “Исках да покажа един човек, който се пише за много честен, какъв лъжец и измамник е всъщност. Исках да предпазя  много хора от него…”, споделя още информаторът, който пожелава гарантирана анонимност. За да му свършат работа, обаче от предаването “Съдебен спор” му поискали 2000 лева. Нещо, в което ние от skandalno.net нещем и да вярваме. Корупция Човекът се видял в чудо, но все пак броил парите, продължават своето писание колегите от „Контра“. Телевизионното му дело било насрочено в края на месец март, като от кухнята на “Съдебен спор” му била гарантирана задължителна победа. Супер скандалното в случая, ако той се  окаже верен, е че поредният телевизионен продуцент прави сериозни пари, продавайки така да се каже справедливост. Вижда се, че чисто битовите ни конфликти и скандали се превръщат в ценна стока за телевизионерите, които с охота продават поредния чисто български резил. Саркастично, но и болезнено се питаме, колко биха взели телевизионерите, за да оневинят макар и по телевизията  един човек като Алексей Петров, например? Логично е и да се попитаме има ли изобщо цена справедливостта, макар и търгувана през телевизията?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Има нещо вярно. Аз им бях писал, да направят едно предаване, за един Софийски голям адвокат, който ми взе парите а нищо не свърши. Но така и от предавеното, никой не ми обърна внимание.

  2. Предаването Съдебен сбор е един фарс! Показва колко безпомощна е нашата съдебна система.Служебният адвокат е едно недоразумение, явяващ се в предаването за пари. Моля, спрете това предаване, което обезверява българския народ в дъбочината и справедливостта на съдебната система. А съдията влиза в залата с готово решение, което не е плод на разискванията. Смешен!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *