Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пламен с нова стратегия: Ще си даря хонорара на някоя челяд, за да спечеля

Пламен смел...Докато останалите съквартиранти са го ударили на уволнение, Пламен продължава да крои планове как да спечели ВИП Брадър. Той почти денонощно стои в стаята на Мира и разсъждава как да преметне другите.

За мен Тервел и Станка не са заплаха. Те прекалено тренират и не попадат в  полезрението на камерите. Прекалено са безлични, за да гласува някой за тях, разсъждава „милионерчето“. Това е игра и те трябва непрекъснато да я играят, не да се чекнат на уредите и да разчитат на стара слава. Все пак не забравяй, че Станка е златното момиче на България и някой може да гласува, без да гледа предаването, посъветва го Мира.

Ха, че кой ще го направи? Кои са те? Донесли са по някой медал за България, но това е спорт. А тук сме в друго състезание, самоуспокояваше се великият комбинатор. Аз ще взема да си даря хонорара на някоя челяд, просветна му внезапно. На някои деца там, без значение какви. Хората много се трогват от такива работи и ще гласуват за мен. А после ще взема пари, ти знаеш откъде, довери той.

Мира каза, че идеята е добра, но самата тя не може да дари нищо. Нямаме толкова пари, а хонорарът не е само мой. При мен се дели на четирима души и те няма да са съгласни, издаде за пръв път при какви условия е влязла Мира. Ти няма да го даваш, парите ще са си за вас. Аз ще дам моя, за да изпъкна.

Социоложката замислено си шиеше гоблена и преценяваше шансовете на Пламен. Никой от зрителите няма да повярва, че жестът му е истински, разсъждаваше тя. Ти досега беше егоист и гласуваха за теб, като за егоист. Едва ли ще ти повярват, че изведнъж си заобичал бедните деца. Пламен обаче хукна в изповедалнята да се съветва ще проработи ли идеята му.

Мира и Пламен са най- омразните съквартиранти. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Пламен с нова стратегия: Ще си даря хонорара на някоя челяд, за да спечеля

  1. Чоки Отговор

    08.11.2013 в 14:30

    Как го търпят този мазник вътре, не ми е яснооооооо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *