Пламен Медаров си измислил и развода с жена си!

0

Пламен пее Лео ИгратаПълно менте се оказа маронетката на ВИП Брадър Пламен Медаров. В мига, в който излезе от Къщата, той започна да дрънка небивалици и да се превръща в съвсем друг човек – притеснен, неуверен и не знаещ какво да каже. Явно влизането му в предаването е било роля и той не беше получил указания как да се държи навън. Да покаже истинскито си лице, или да продължи да играе. Изпя песента с Лео и Играта така, сякаш му вадеха зъб.

Тази неловка ситуация докара на бойния и креслив съквартирант пресъхване на гърлото и вместо да отговаря на въпросите, той поиска вода. По липса на вода обаче му се наложи да говори на сухо. Най-внезапно безспорният фаворит на публиката и фаворит в собствените си очи, остана четвърти.  Той смотолеви, че това е голямо признание от страна на българския народ и бил много благодарен. И каза, че неговият фаворит всъщност бил Мариян, а той не искал да печели. Зрителите се почудиха на какво да вярват – на очите, или на ушите си.

Дълго раздухваната история, че той и съпргата му Фани са разделени и тя не иска да го види и чуе и не му дава детето, също се спука като балон. Фани беше пристигнала лично и стоеше в публиката, като в скута си държеше сина им Антъни. За една сърдита и отрекла се от него съпруга, постъпката беше доста странна, обобено с малкото дете, което в полунощ отдавна трябваше да бъде в креватчето си, а не в ръцете на баща си. Явно и Фани участва в играта, в която ако не друго, то съпругът й ще донесе в семейството голям хонорар.

За ужас на Мира пък, която се беше облякла по последна мода и чакаше любимия си Пламен, той изобщо не я удостои с поглед. Оказа се, че само я е  използвал вътре, а после я е забравил.

Изглежда наистина Пламен е близък с продуцентите и е бил вътре с връзки. Като най-вероятно е заместил участник, който  последния момент се е отказал.  Или пък ще  делне с някого хонорара си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/SlSiw1VFroE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *