Пламен Константинов : Яне Янев е палячо !

0
Пламен Константинов
Пламен Константинов ще променя България

Волейболната звезда Пламен Константинов обмисля варианта да се кандидатира за депутат. Той стана учредител на партията на Меглена Кунева – „България на гражданите“ и веднага изказа своето разочарование от българските държавници.

Докато всички очакваха Пламен да поеме националният ни отбор по волейбол, той рязко смени попрището и се ориентира към политиката. Враг номер 1 на Константинов е бъде лидерът на РЗС – Яне Янев. За него волейболистът каза, че е палячо и изпълнява поръчки на Бойко Борисов. Пламен е крайно недоволен от нещата, които се случват през последните години в нашата мила страна. Своеволията на управляващите, нямат край, а сега много отчаяни хора виждат спасение  в „България за гражданите„. Именно за това бившият национал се е съгласил да подпомогне идеята на Кунева и смята, че имат голям шанс да разбият статуквото на ГЕРБ и Бате Бойко.

Пламен Константинов призна. че очаква подли удари от страна на премиера и придворния му шут Яне Янев. След Първанов и Станишев, сега Меглена Кунева е на прицел. Предстои ни да видим какво ще стане на политическата сцена, като се надяваме на джентълменски двубой, но това е малко вероятно.

Пламен Константинов при Иван и Андрей. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *