Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пламен Кела в полулегалност?

Силна фигура стои зад Пламен Дишков – Кела, смятат журналисти, които се занимават със случая. Още през 2000 година полицията бе обявила, че Кела се издирва заради разпространение на наркотици.

Докато ченгетата усилено го търсеха, Пламен си стоеше в апартамента в хотел „Приморец“и всеки, които поискаше, можеше да му вземе интервю там. Единствено полицаите не се „сещаха“ да надникнат в най-култовия хотел на Бургас и да го приберат. Наглостта на престъпника беше стигнала дотам, че всяка сутрин пиеше

Кела крие новото си лице

кафето си на откритата тераса срещу паркинга на „Приморец“, а босове от подземния свят идваха да му засвидетелстват уважението си и да сключат мимоходом някаква сделчица. Често журналисти засичаха сделки на четири очи и пишеха за тях във вестниците, само полицията продължаваше да го дири. По обяд Кела правеше по няколко тегела по главната улица да се раздвижи и пак се прибираше в хотела.

Че има здрав гръб, на който разчита, показа и привилегированото му положение в Бургаския затвор. При обиска миналата седмица у него бяха открити мобилни телефони, таблет и флашка за връзка с интернет. Няколко дни, след като скъпите и забранени „играчки“ му бяха отнети, ВАС внезапно отмени присъдата на Дишков и я върна за ново разглеждане, което шокира всички, запознати с престъпната му дейност и особено със случая с убийството на Мастара, заради което Интерпол го издирва близо 10 години, тъй като престъпникът се укри . Засега Кела е в ареста с мотивите, че може да се укрие отново, но запознати твърдят, че е въпрос на време да бъде пуснат на свобода и да се присъедини към братя Галеви.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *