Пияно момиче захапа английски булдог

0
Пияна жена нахапа английски булдог

Пияна до козирката тинейджърка нахапа жестоко собствения си английски булдог, след като между двамата избухнал скандал за място на кушетка в дневната стая. Девойката надрала с нокти и лицето на майка си, докато уравновесената жена се опитвала да проведе умиротворителна операция.

Трагедията се разиграла преди дни, когато 19 годишната Аналис Гарнер се върнала обилно почерпена след запой със съученици. С повишено настроение влетяла във всекидневната стая, където възнамерявала да гледа любимия си сериал. За свое нещастие, на нейното място върху диванчето срещу телевизора се излежавал английският булдог Бъфи, когото никакви доводи не могли да накарат да се премести.

Пияна жена нахапа английски булдог

Под въздействието на изпития алкохол, младата дама ненадейно атакувала кучето, като го нахапала скорострелно три пъти по гърба. Животното с право се подплашило от необичайното поведение на стопанката си и на свой ред се озъбило свирепо срещу нея, след което се хвърлило в неравната битка.

Тупурдията била чута от майката на Аналис, която необмислено се намесила в боя. Тинейджърката не я пожалила и с ноктите си раздрала лицето й до кръв. Възползвайки се от ненадейната помощ, булдогът изненадващо успял да впие острите си като бръснач зъби в бедрото на насилницата, след което позорно се оттеглил под масата.

Любопитни съседи дочули ужасяващата олелия и на секундата отърчали, за да разберат какво става. Пред очите им се разкрила жестоката гледка на треперещото от болка куче и вайкащата се майка с раздрано лице. Тогава се обадили в полицията.

Младото момиче ще бъде съдено заради жестоко отношение към животните. Разследващите съвсем лесно установили, че по гърба на кучето се виждат три ясни отпечатъка от човешка захапка, което било безспорно доказателство за вината на 19 годишноата. Аналис Гарнер ще отговаря и заради изпития алкохол, тъй като заради възрастта си няма позволение да употребява спиртни напитки.

Преди няколко години у нас имаше идентичен случай, при който пиян руснак прегриза гърлото на немска овчарка. Двамата се скараха, след като братушката раздразнил кучето с непристойно поведение и то го наръфало по крака. Почерпеният мъж не останал длъжен и лазейки на четири крака, успя да отхапе гръкляна на свирепия пес.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-nzFRc0cV5o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *