Пияният Юксел Кадриев: Няма да подкупвам съдии, чакам жестоко наказание!

0

Водещият прикрива тайна любовница, няма да подкупва съдиите

Юксел Кадриев
Юксел Кадриев

Сърцераздирателната изповед на пияния Юксел Кадриев потресе България, след като водещият заяви, че не иска прошка, а жестоко наказание. Припомняме, че звездата на Би Ти Ви се качи напълно безотговорно зад волана мъртво пиян и предизвика катастрофа, която едва не отне човешки живот.

„Вярно е. Не знам какво да кажа. Не знам как да се оправдая. Срамувам се и съжалявам, но нямам силата да искам прошка. Истината е, че за моята постъпка няма оправдание. Това че съм известен не ме извинява, защото подобна простъпка е непростима и аз първи сам се осъждам. Няма да търся начини да се оправям, а ще понеса наказанието си, каквото и да е то” – сподели Юксел Кадриев и продължи да посипва главата си с пепел.

Юксел Кадриев
Юксел Кадриев

Самият Юксел признава, че пътният инцидент по негова вина е можел да бъде фатален. Разтърсен от собствената си грозна постъпка повикал полицията и при пристигането на служителите веднага се съгласил да даде доброволна проба. След това бил отведен в ареста, а по – късно в болницата за вземане на кръв. Кръвната проба отчела наличие на 1. 59 промила алкохол, което се равнява на малко повече от две големи ракии.

По – интересно е обаче къде е ходил Юксел Кадриев по тъмна доба. Отказал да спомене това в показанията си пред полицията, както и да отговори на журналистически въпроси по темата. Единствено споменава, че не е ходил на заведение, а се е черпил в домашна обстановка. Говори се, че той е бил на тайна среща със своя любовница, която обаче има семейство и поради това той ще направи всичко възможно, за да я запази в тайна. Също така се пусна слух, че освен алкохол е употребил и сериозни количества наркотици, но това не бе потвърдено от властите.

Виж любителско видео от инцидента:

http://www.youtube.com/watch?v=iTUbZWGV3tk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *