Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пияни лелки биха бодигард в училище

Пияни жени биха бодигард в училище

Две пияни лелки и техен придружител влетяха в основно училище, за да мъстят на школници, които отказали да им играят по свирката минути преди инцидента. Те блъснали бодигарда, оскубали болезнено чистачката и накрая шамаросали даскалица, защото ги попитала какво търсят в училището.

Трагикомедията се разразила в края на миналата учебна година в пловдивско основно училище. Отначало Маргарита Болгурова, Дита Михайлова и аверът им Красимир Кацаров си стоели на някаква пейка пред магазин в Северен район и слушали музика от мобилен телефон, докато си пийват биричка на чист въздух.

Пияни жени биха бодигард в училище

За зла беда, по някое време на съседната пейка седнали няколко юначета от близкото основно училище „Димитър Димов”, които си купили закуски през голямото междучасие и седнали да си похапнат навън. Пияниците си нямали друга работа и започнали да се закачат с юношите, псували ги и се опитали да измъкнат от тях пари с претекста, че трябва да си заплатят за музиката, която слушат.

Междучасието свършило и децата тръгнали към класната стая. След няколко минути обаче, пияните агресори решили да отмъщават заради невниманието и на свой ред потеглили към училището.

На входа обаче били стопирани от бодигарда, който с помощта на сърцата чистачка опитал да ги озапти и не поискал да ги пусне вътре. В мелето се спуснали и учители, които направили жива верига, за да не допуснат бандитите вътре. Разярените нападатели през цялото време бълвали змии и гущери, като наричали учителите „боклуци”, „копелета” и „мръсници”, след което шамаросали чистачката. Опитали да отъркарлят зам. директора и бодигарда, но те не се дали. През това време пристигнали ченгета, които внесли своя дял от разнообразие в случката.

След като изтрезнели обаче, тримата били освободени с наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fGKPtndCKHM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *