Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пиян сатанист танцува на гробищата в Козлодуй

Сатанист

Работник от Козлодуй изкара акъла на хората, като изтръгна кръста от пресен гроб и извъртя сатанински танц пред смаяните погледи на тълпата. След като се наиграл добре, обесникът прегърнал още по – здраво мрачния трофей и започнал да гони де кого види по улиците, заплашвайки всички с анатема.

Драмата на гробищата се разиграла на 4 юли вечерта. Тогава временно наетият по европейска програмаПламен К. буквално откачил без видима причина и се изстрелял към гробищния парк. Там със страшна сила измъкнал дървения кръст от един пресен гроб и започнал да върти някакви странни танци, като в същото време се опитвал да изкара и нещо като песен на непонятен език.

Козлодуй

Тъй като още било светло, доста от местните се спрели да го гледат и да се чудят какви ги върши той. След като свършил с танците обаче, сатанистът съвсем не се спрял, ами хукнал с кръста в ръце по главната улица и отправяйки животински ревове и закани към мирните граждани, наченал да ги гони и удря. Пристигналите на мястото униформени едвам успели да озаптят дивака.

Магистратите в Козлодуй издадоха ефективна присъда от шест месеца в затвора. Мотивите на съдията по делото са ужасяваща гавра и грубо нарушение на обществения ред, които на всичкото отгоре са извършени и при опасен рецидив. Най  -интересно от всичко обаче е фактът, че злосторникът така и не могъл да обясни защо е направил всичко това.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=JHRUFzp5Ym8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *