Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Писмо в бутилка плавало 24 г. в Балтийско море – видео

   плаж                                                                    Писмо в бутилка  получи отговор четвърт век по- късно, след като било пуснато в Балтийско море!  

Преди 24г. германче на 5г. било на екскурзия и пътувало на кораб с баща си. Докато се любувало на морската шир, му хрумнала идеята да напише писмо, което да сложи в бутилка и да го пусне в морето.

корабКогато сме били деца, на много от нас им е хрумвала тази идея, но повечето не сме я реализирали, а камо ли да получим и отговор.

Да, но германчето, което вече е мъж на 29г., получило отговор от 13-годишното русначе Данил Коротких, което намерило бутилката с писмото!

Момчето от Русия се разхождало на плажа с родителите си, когато забелязало нещо да блести в пясъка.връзка Бутилката веднага събудила любопитството му и то я взело. Веднага я оприличило на шише от немска бира с керамична тапа. Отворило я и с интерес прочело посланието. В него се съобщавало, че този, който го пише е едва на 5г. и пътува на кораб за Дания с баща си. Детето пишело още, че ще се радва да получи отговор и след това то отново щяло да пише. Посочило адреса си в град Коесфелд.

Е, времената доста се промениха от преди 24г. и в началото на месеца вече големият мъж и 13-годишното русначе осъществили контакт чрез видеовръзка в интернет.

Още една невероятна история за писмо в бутилка, открито след 16 години. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *