Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пишман крадец задигна кола барабар с жената на собственика

Пишман крадец задигна три коли за нощ

Пишман крадец без шофьорска книжка претърпя пълно фиаско, като задигна три коли за една нощ и свърши в ареста. Той блъсна първата, втората закъса за бензин насред полето, а последната отмъкна барабар с жената на собственика. Кандидат – каскадьорът Петър Радев извършил геройствата след почерпка в нощта на петък срещу събота.

Своеволният младеж с афинитет към бандитски прояви, гостувал в с. Хлябово до Тополовград. След като се почерпили, към три сутринта тръгнал да се прибира към дома си в с. Ковачево, но за целта решил да открадне кола. Това станало когато съзрял отворен „Опел”, а за добра сгода безхаберният собственик оставил и ключовете на таблото. Устременият към нови изживявания бандит се метнал в колата и легнал върху педала за газта. Когато наближил с. Поски Градец обаче, неопитният шофьор се паникьосал и се хвърлил в канавката, след като изгубил контрол над автомобила.

Той не се отчаял и продължил пеша към близкото село. В Полски Градец късметът му се усмихнал за втори път, защото там отново намерил отключена стара Уазка, собственост на 46 годишен мъж от Нова Загора. Оставените на таблото ключове сякаш сами приканили Петър да скочи в автомобила и да отпраши по пътищата на родината. Той обаче не предвидил, че старото соц. возило гори бензин като за световно и скоро отново замятал крачоли по прашния път към родното село, защото му свършило горивото.

Пишман крадец задигна три коли за нощ

Веднъж стигнал на собствена територия в Ковачево, младежът хич нямал намерение да се отказва. Пред някаква къща видял паркирана „Лада” с отворена задна врата и без да се замисли се напъхал вътре. Изтръгнал кабелите на контактния ключ и като истински професионалист успял да подпали двигателя с тях. Без да губи повече време, шофьорът отпрашил по посока на с. Новоселец и едва след двадесетина минути забелязал, че на задната седалка стояла ошашавената жена на собственика.

Изплашената 45 годишна дама после разказала в полицията, че също отначало не разбрала, че човекът в колата не е нейният съпруг и дори му казвала да кара по – бавно, защото нямало смисъл да бързат толкова. Хитрият крадец не се издал и през цялото време повтарял на жената да бъде спокойна. Когато стигнали следващото село, Петър наредил на замаяната съпруга да слезе и й пожелал да се прибере жива и здрава. След като стигнала на стоп до дома си, тя веднага разказала на мъжа си за станалото, а той на секундата позвънил в полицията.

18 годишният бил задържан непосредствено, след като сипал 2 литра бензин в резервоара, за да не спре отново посред полето. Задържан е за 24 часа, ще изплаща щетите по автомобилите.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=1DLV0SMu0tc

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *