Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

„Пирогов“ се напълни с жертви на садо-мазо секс

Пребити с камшици и душени с въжета пациенти напълниха спешната болница

Пирогов се напълни с жертви на садо-мазо секс

Пирогов се напълни с жертви на садо-мазо секс

„Пирогов” се напълни с жертви на набиращия все по – голяма популярност у нас садо-мазо секс, алармираха ошашавени медици от здравното заведение. През последния месец няма и ден, без да приемат поне по четири или пет пострадали по време на секс.

„Истински ад! Всяка нощ при нас пристигат превъзбудени пациенти, натикали в органите си най – различни предмети. Всякакви случаи видяхме вече – пребити с камшици, душени с въжета, задоволявани с дезодоранти и шишета! Наскоро дори приехме четиридесетгодишна жена с отхапано зърно и изгорени полови органи! Какъв е тоя секс, това си е чисто извращение” – разказва потресен служител на „Пирогов”.

Все повече българи си падат по садо-мазо секс

Все повече българи си падат по садо-мазо секс

Според медиците, истерията по садо – мазо секс у нас се дължи на огромното напрежение, което съпътства живота на обикновените хора. Обясняват, че всеки търси отдушник и начин да свали стреса, което в определени моменти го кара да полудява, особено ако зверствата са съчетани с употреба на алкохол и наркотици. Преди дни докарали полумъртва 35 годишна дама, която била почти напълно задушена от кожените ремъци, с които любовникът ѝ я увил по време на секс.

Най – често пострадалите пристигат след „еротичен” побой с камшик. Гърбовете и задните им части са в ужасяващо състояние, наблюдават се и някои случаи на жестоки инфекции. Други пък получават сериозно протриване от употреба на въжета и белезници, които протъркват кожата им до кръв и се забиват в месото. Фрапиращо е, че най – много страдат улегнали хора на възраст 35 – 40 години, а не неопитни тийнейджъри.

„Да душиш някого преди оргазма или тебе да те душат, се превърна в модерно за българина чувство. Усещането да си на границата между живота и смъртта засилва неимоверно много удоволствието от правенето на секс и прави оргазма доста по – силен. Това кара хората да полудяват”, обясняват специалисти.

Виж видео-16+:

http://www.youtube.com/watch?v=aXJlo-zndaw 

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *