Пингвините – истински терористи в секса

0
Пингвините изнасилвали брутално всичко, което се движи

Покъртителни сцени на брутално сексуално насилие, хомосексуализъм, педофилия и секс с мъртви женски, описва британският изследовател Джордж Мъри Левик в доклада си за проведена от него експедиция на Южния полюс. Най – фрапиращ в цялата история обаче е факта, че авторите на свирепите извращения не са кръвожадните канибали от някое изостанало племе, а на пръв поглед симпатичните и навред познати с благия си характер … пингвини.

Джордж Левик разказва в очерка си, че по време на въпросната експедиция, той и екипът му едва не умрели от глад и студ. Въпреки ежеминутната борба за оцеляване сред суровата пустош на Антарктида, ученият бил най – силно ужасен от бруталното поведение на пингвините, които го покъртили с неистовия си мерак за съвкупление.

Банда хулигани се оглежда за нова жертва

Според британеца, студенолюбивите птици буквално го отвратили с разкрепостеното си сексуално поведение. Изследователят бил дотолкова ужасен от свирепостта на пингвините, че написал тази част от доклада си на гръцки, за да не могат да бъдат разбрани от обикновените хора, ако ръкописите попаднат в чужди ръце.

Мъжките пингвини често си устройвали разпасани оргии, като се събирали на групички от по десетина индивида. Когато край тях преминавала друга птица, която не е от бандата, почти на секундата ставала жертва на изнасилвачите. Те не се свенели да опитват всякакви възможни техники, а най – гадно било, когато оправяли и мъртви женски.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=UGXdgUQVkAE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *