Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Пилот разби самолет, правил секс по време на полет!

Секс в самолет

В един спокоен и слънчев ден, двама ловци на диви патици спокойно се разхождали сред природата и дебнели със заредени пушки за перната плячка. Авджиите вече предвкусвали вкусните гозби, които съпругите им щели да направят от улова, когато от лазурното небе ненадейно профучал стремително пропадащ самолет и изненадващо цамбурнал в близкото езеро.

Шокираните мъже се поогледали, поизчакали минута – две и след това се спуснали към водата, за да разберат какво става. Когато се приближили забелязали, че над водата стърчи едното крило на самолета, а от машината се опитвали да се измъкнат чисто голи мъж и жена.

Тази изключително интересна история се развила в началото в района на Вавилон, щата Ню Йорк, през ноември 1916 година. Когато двамата пасажери на летателната машина стъпили на твърда земя, мъжът побързал да заяви, че дрехите им сами се изхлузили по време на падането. Дали са му повярвали или не и досега не се знае, но ловците веднага откарали пострадалите в „Спешна помощ”, където мъжът отишъл на собствен ход, но дамата била положена на носилка.

Секс в самолет

Колкото и да е странно, това съвсем не е измислена история, а действителна случка, която била гръмко отразена в американската преса под заглавието „Секс при полет свърши под водата”. На по – късен етап станало ясно, че катастрофиралият пилот – любовник се казва Лорън Спъри, който впоследствие основал клубът на правилите секс във въздуха на една миля височина „Майл хай”.

Според хрониките от онези дни, самият Спъри бил доста очарователна личност, широко известна с влюбчивия си характер. Той бил широко познат като пилот – преподавател, изобретател и сериозен играч в попрището на любовта. В деня на инцидента се случило да обучава една известна в района кокетка, която била съпруга на шофьора Уолдо Пок.

Тогава рогоносецът извозвал жертвите на войната във Франция и неговата лейди необезпокоявано показвала пред обществото всички криви страни на своя характер. Пилотът Спъри не пропуснал възможността да опита сладостите на своенравната лейди. В същото време решил и да изпробва първия създаден от неаго автопилот за самолет. Явно, новото изобретение не било напълно завършено, защото в крайна сметка самолетът се разбил и любовниците изпаднали в крайно неудобна ситуация.

Как се прави секс в самолет – 16+:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *