Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Почина сатрапът, който застреля жена си във Враца /кошмарни подробности/

klavdiqБившият рейнджър Валери Калчев от Враца, който опита да се самоубие с изстрел в лицето преди 20 дни, почина в болницата. Така за три седмици двете дечица – петгодишно момиченце и момченце на година и половина останаха пълни сираци.

Преди да насочи дулото към себе си, военният застрелял жена си Клавдия, като я накарал да лапне пистолета. Той често си играел тази изродска игра с нея. Наказвал я за всяка въображаема грешка. Изтезавал я по всякакви перверзни начини. Друг път вадел куршума от оръжието и тогава го вкарвал в устата й, но този път или забравил, или искал да я убие. След като тя се свлякла на земята с отнесено от изтрела лице, мъжът я довлякъл до банята и я затворил там. Точно това видяла изплашената му дъщеричка, която се събудила от гърмежа и излязла да види какво става.

Валери тормозел жена си непрекъснато. Той изчислил с хронометър пътя  й от работа до къщи и ако закъснеела и една минута, следвало наказание. Пребивал я от бой, заключвал я вкъщи, превъртявал от ревност, възвал я за радиатора, биел я. Изтормозената жена поискала развод и даже се развела с него, но се върнала заради децата, тъй като той я заплашвал, че ще я убие, но няма да й ги даде.

В същото време той имал любовница в Плевен и често оставал да нощува при нея, но будел по всяко време жена си, за да повери къде е и сипел люти закани, че ще я затрие, ако му кръшне.

„Смелият воин“ не се самоубил веднага, след като стрелял в жена си. Няколко часа той мислил какво да направи и се наливал с алкохол. После стрелял, но не се уцелил съвсем. Сутринта се обадил на брат си да дойде. Братът пристигнал, намерил двете тела и се ужасил. Целия под бил в кръв и стъпки от малките краченца на дечицата, които се опитвали да събудят майка си. Хлапетата пък се били скрили под леглото, където ги видял хълцащи от ужас.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *